Мектеп асханасын тексеру хаттамасы
Бракераж комиссияның ескертулер мен ұсыныстары 1. Кейбір тағам түрлерінің температурасы берілген сәтте төмен болып шықты (60°C төмен). 2. Тоңазытқыш ішіндегі кей өнімдердің жарамдылық мерзімі соңына жақындаған, жаңарту қажет. 3. Ас үйдегі кейбір ыдыстар мен құрал-жабдықтарда тозу белгілері байқалды, ауыстыру ұсынылады. 4. Асхана қызметкерлерінің арнайы киімі толық сақталмаған (кейбірінде қалпақ пен алжапқыш жоқ). 5. Асхана тазалығы жалпы жақсы болғанымен, қойма бөлмесінің едені мен сөрелері